HSR Lifting

Al vanaf het 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Omgevings gerelateerde oorzaken zoals UV-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen ervoor dat de huid droger en dunner wordt, haar stevigheid verliest en zich langzamer regenereert. 

Lees meer: HSR Lifting

Gezichtsmaskers

Heeft je huid een oppepper nodig, verwen jezelf dan eens met een gezichtsmasker. Een masker is niet alleen goed voor je huid, maar ook een heerlijk rustmoment voor jezelf. Een masker sluit tijdelijk de huid tijdelijk af, vocht en warmte worden langer vastgehouden waardoor de doorbloeding te neemt.

Lees meer: Gezichtsmaskers

Lichaamsmassage

 

Al sinds de oudheid laten mensen zich masseren. Massage werkt ontspannend en is goed voor onze gezondheid. Het heeft een gunstig effect op de bloeddruk en hartslag, zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen, versoepelt de spieren en stimuleert de doorbloeding. Wij werken met verschillende technieken, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Lees meer: Lichaamsmassage

Harsen tarieven

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een "hars" die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid.

Lees meer: Harsen tarieven

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image