HSR Lifting

Al vanaf het 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Omgevings gerelateerde oorzaken zoals UV-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen ervoor dat de huid droger en dunner wordt, haar stevigheid verliest en zich langzamer regenereert. 

Met de anti-aging serie HSR® bestrijdt Babor de huidveroudering met een combinatie uit high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen: Het HSR®-Lifting-Complex verleent de veeleisende huid langdurig nieuwe energie voor een jonger uiterlijk. Het bestaat uit Multitendyn, een extract uit sojabonen en erwten, dat de huidelasticiteit verbetert, vochtigheid schenkt en beschermt tegen vrije radicalen. Phytinezuur, wat uit rijstklei gewonnen wordt, beschermt tegen huidveroudering ten gevolge van omgevingsinvloeden. Door zijn rijke bestanddelen is deze serie ideaal voor de oudere huid. 

 

HSR Mini-lift

   

Reiniging, vitaliteitmasker, peeling, HSR lifting ampul (liftende werkstoffen),bindweefsel massage voor het verstevigen van de huid en

verminderen van rimpels in het gezicht, HSR lifting vliesmasker en als
afsluiting een dagverzorging. 

60 minuten                                         

€  79,00                           
HSR Lifting    

Reiniging, vitaliteitmasker, enzympeeling/pakking(intensiever dan normale

peeling), wenkbrauwen bijwerken,onzuiverheden verwijderen, HSR lifting
ampul (liftende werkstoffen), bindweefsel massage voor het verstevigen van de huid en verminderen van rimpels in het gezicht/hals/decolleté, HSR lifting vliesmasker en afsluiting een dagverzorging. 

 

90 minuten                

€ 110,00

Buste lifting modelage    

Intensieve peeling van de borsten, lifting buste & bodycreme aanbrengen en in masseren, lifting modelage (gipspakking) aanbrengen en als afsluiting intensieve verzorging van de borsten. 

60 minuten €  42,00
Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image