Behandelingen Dr. Babor

Wij bieden een breed scala aan behandelingen en maken daarbij gebruiken van de producten van ons huismerk BABOR. Er zijn een aantal nieuwe producten die wij gebruiken in behandelingen:

Biogen Cellular

Preparing/Post Treatment: huidopbouwende behandeling voor een chirurgische ingreep of voor een intensief regenererende nazorgbehandeling.

60 minuten € 63,-

Cooling Post Treatment: snel kalmerende behandeling voor huiden die trauma hebben opgelopen. Bijv: zonnebrand, zwelling etc……

45 minuten € 53,-

 

Derma Cellular

Skin Renewel Treatment: regenererende behandeling voor bijv. huiden die onzuiver zijn, acné, grove poriën, pigmentvlekken, rimpeltjes en een matte/doffe teint.

(kuur van 4-8 weken aan te bevelen) 

45 minuten € 53,-

Detoxifying Vitamin Treatment: mooie behandeling om uw huid te ontgiften. Denk aan rokershuiden, langdurige medicatie, mensen die op dieet zijn en om uw huid zomer/winter klaar te maken.

75 minuten   € 73,-

Ultimate Face-Lifting: een behandeling voor elke veeleisende huid en iedereen die het ontstaan van rimpels en vroegtijdige veroudering tegen willen gaan. Huiden met aanwezige rimpels en afnemende huidspanning.

60 minuten  € 83,-

 

Neuro Sensitive Cellular

Neuro Sensitive Treatment – droge huid: Behandelingskuur voor extreme droge, schilferige en jeukende huiden (verzorging bij eczeem in symptoomvrije perioden)

60 minuten     € 73,-
Kuur van 4x  € 260,-

 

Neuro Sensitive Treatment – zeer gevoelige huid: intensieve behandeling voor de zeer gevoelige, sterk geïrriteerde en droge huid.

45 minuten   € 53,-

 

Purity Cellular

Purity Cellular Treatment: kuurbehandeling voor de extreem onzuivere huid en voor de verzorging bij acute/door stress veroorzaakte huid, acné
90 minuten   € 73,-

Kuur van 4x €260,-

 


 

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image