Ingegroeide haartjes? Gebruik Folisan lotion

De oplossing voor ingegroeide haartjes! Ook zo'n last van bultjes, ingegroeide haren of zelfs scheermes brandwonden? Folisan lotion is de oplossing en helpt het voorkomen van haartjes die ingroeien en irriterende bultjes.  De actieve ingrediënten in deze lotion zijn afkomstig van aspirine en Salicylzuur. De lotion heeft zeer effectieve resultaten tegen ingegroeide haren, roodheid, acne en huidirritaties als gevolg van haarverwijdering. Folisan heeft ook een samentrekkende werking.

De lotion zorgt voor een zachte peeling wat de vernieuwing van het huidweefsel bevordert en de huid er jonger laat uitzien. Te gebruiken door zowel vrouwen als mannen: Vrouwen kunnen Folisan gebruiken op hun benen, bikinilijn, oksels of gezicht. Mannen kunnen Folisan gebruiken bij ingegroeide baard- en nekharen. 

 

 

Lotion (100 ml)  € 19,95

 

Behandelt de huid na het harsen, scheren of ontharen. Geeft zéér effectieve resultaten bij ingegroeide haren, roodheid, acne en huidirritaties als gevolg van haarverwijdering. Is qua werking krachtiger dan de Intimate Folisan. Aan te brengen met behulp van een watje.

folisan

 

Roll-on flesje (15 ml) met gelsubstantie  € 7,50

 

Behandelt de huid na het harsen, scheren of ontharen op de meest intieme zones. Geeft zéér effectieve resultaten bij ingegroeide haren, roodheid, acne en huidirritaties als gevolg van haarverwijdering. Makkelijk op te brengen met deze handige roller. Roll-on flesje 10 ml

folisan roller

 

 

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image