Mesotherapie

Wat is naaldloze mesotherapie?
Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen tegengaan of verminderen!!
  • Kraaienpootjes
  • Wallen
  • Rimpeltjes
  • Huidverslapping
  • Couperose
  • Rokershuid
  • Huiden met zonschade
 
Is deze behandeling pijnlijk?
Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt alsof er een elastiekje op de huid wordt losgelaten. Het apparaat kan ik ook nog instellen van niveau 1-5. Zo kunnen we samen bepalen wat voor u goed voelt en haalbaar is. Het is wel zo: hoe hoger het niveau, hoe dieper de werkstoffen in de huid kunnen komen.
 
Wat houdt deze behandeling in?
We starten de behandeling met een oppervlakte reiniging. Hierna volgt een fruitzuurpeeling. Dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Dan volgt de Meso-behandeling. U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat ook niet werken! Ik zal de pen (gevuld met werkstoffen) over de huid heen bewegen, waarop u dus een beetje een raar tikkend gevoel ervaart. Hoe hoger het niveau, hoe harder dat tikkende gevoel wordt. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Hierna volgt een masker om de huid wat rust te geven na de behandeling.
 
Wat mag u verwachten van de behandeling?
Het ligt er natuurlijk aan wat u wilt bereiken. Ik zal u 2 voorbeelden geven:
  • Bij een huid met veel en/of grote ontstekingen, zal u ervaren dat deze direct al minder groot/dik zijn na de behandeling. De dagen die erna volgen merkt u ook dat de ontstekingen erg snel zullen wegtrekken en dat het genezingsproces versnelt.
  • Bij een huid die verslapt is en fijne lijntjes/rimpeltjes vertoont, zal u direct zien de de huid verstevigd. Om dit u tijdens de behandeling ook te kunnen laten zien, zal ik eerst 1 kant van het gezicht behandelen. U zal zien dat deze kant van het gezicht dan ook direct iets gelift is. Hierna zal ik uiteraard de andere kant gaan behandelen. De huid zal na de behandeling er steviger, strakker en gelift uitzien!!

Prijslijst Mesotherapie

Wat zijn de kosten van deze behandeling?

Reiniging, fruitzuurpeeling, Meso, masker, dagverzorging, 60 minuten € 88,00

Reiniging, fruitzuurpeeling, Meso, massage, masker, dagverzorging, 75 minuten € 96,00

U kunt natuurlijk ook altijd een speciaal masker bijboeken of bijv. het harsen van de bovenlip/wenkrauwen etc.

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image