Gezichtsverzorging

Baborlogo2013trans

Een frisse , stralende en verzorgde huid, wie wil dat niet?

Cosmetics is een gerenommeerd Duits bedrijf wat het beste uit de natuur en wetenschap verbindt met een uitstekende productkwaliteit.

Natuurlijk en Duurzaam
Wie schoonheid wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. BABOR behandelt ons milieu met groot respect. Tenslotte schenkt de natuur ons vele kostbare grondstoffen, waaruit de hoogwaardige producten gemaakt worden.

Daarom is BABOR zich steeds bewust van hun ecologische en sociale verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheid en duurzaamheid: dat zijn de basisvoorwaarden en diepste overtuiging van BABOR.

Deze overtuiging zetten zij om in de praktijk door zich actief milieubescherming bedrijven en sociale projecten in heel de wereld te ondersteunen. Een goed geweten is een schoonheidsgeheim, dat is wat BABOR maar al te graag uitdraagt.

Hart voor dieren
Bij het respect voor de natuur behoort natuurlijk ook het respect voor haar dieren. Bij de het testen van de effectiviteit van nieuwe werkstofcomplexen zijn proeven op dieren voor BABOR daarom absoluut taboe, nu én in de toekomst.

Ervaar de werking van de hoogwaardige producten van BABOR bij Gewoon Mooier Amsterdam

Zonproducten

Veilig zonnen en het natuurlijk bruinen van de huid.
Als de eerste zonnestralen doorkomen, leeft bijna iedereen op. We hebben de zon ook nodig, het stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D in ons lichaam, wat essentieel is voor onze botten en tanden en versterkt ons afweersysteem. Die warmte voelt heerlijk aan op je huid, maar het brengt ook gevaren met zich mee. Dus….bescherm je huid goed tegen het binnen dringen van UV-A en UV-B straling. Begin bij de eerste zonnenstralen met het beschermen van de huid.
 
Bij Gewoon Mooier Amsterdam hebben wij voor u heerlijke zonbeschermingsproducten van BABOR.
Deze zonnecrèmes zijn extra uitgerust met het innovatieve CELL PROTECT COMPLEX. 
Extracten uit de cassia beschermen het DNA van de cellen tegen beschadiging door UV-straling en ondersteunen het natuurlijke repair-mechanisme van de cel. 
Speciale werkzame stoffen en vitamine E en C, die zich bij UV-bestraling openen, beschermen de huid zodoende precies daar waar ze het het meeste nodig heeft.
Bovendien beschermt het anti-aging werkzame complex SPC+ actief tegen huidveroudering.
 
Vraag naar onze uitgebreide zonproducten bij uw bezoek aan de salon.

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image